Etusivu » KymiTerveydessä nyt Naisten juttuja

KymiTerveydessä nyt Naisten juttuja

17.04.2021

KymiTerveyden gynekologit ovat kokeneita ja helposti lähestyttäviä naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä. Voit kääntyä heidän puoleensa kaikissa naisen terveyteen liittyvissä kysymyksissä aina raskauden ehkäisystä raskauden suunnitteluun ja vaihdevuosioireisiin. Teemme KymiTerveydessä myös koko raskausajan ultraäänitutkimukset ja äitiysfysioterapeuttimme Riikka Mustonen auttaa mielellään lantion alueen ongelmissa, liittyvät ne sitten selkäkipuihin, vatsalihasten erkaumaan tai inkontinenssiin.

Olemme laatineet terveystarkastuksia eri-ikäisille naisille erilaisiin elämäntilanteisiin. Tässä vaihtoehtojamme:

Naisen hedelmällisyys-/ lapsettomuustarkastus    

Tarkastuspaketti on suunniteltu naiselle joka on miettinyt lapsen hankintaa ja haluaa tietoa hedelmällisyydestään ja lisääntymisterveydestään. Tämä tarkastuspaketti palvelee myös heitä, joiden raskaus ei ole alkanutkaan suunnitellusti.

Tarkastuksen sisältö: Laboratoriotutkimuksista perusverenkuva, kilpirauhashormoni, follikkelia stimuloiva hormoni, hedelmällisyyteen vaikuttava luteinisoiva hormoni, anti-myllerhormoni, prolaktiini ja keltarauhashormoni (S-PVK, S-TSH, S-FSH, S-LH S-AMH, S-PRL, S-PROG) . Lisäksi tarkastus sisältää vastaanottokäynnin sisältäen ultraäänitutkimuksen.

Hormonimääritykset on tärkeää tehdä kierron tiettyinä päivinä. Siksi suosittelemme, että varaat aikasi hedelmällisyystarkastukseen puhelimitse numerosta 020 730 6210, jolloin saat tarkemmat ohjeet laboratoriokokeisiin.

Hedelmällisyystarkastuksen hinta 295 €

Naisen vaihdevuositarkastus                

Vaihdevuodet kuuluvat normaalina osana naisen elämään. Vaihdevuosiin liittyviin oireisiin on kuitenkin apua saatavilla.  Mikäli kuukautiskiertosi on muuttunut epäsäännölliseksi tai loppunut, koet seksuaalista haluttomuutta tai poikkeavia mielialamuutoksia, unenlaatusi on heikentynyt, unimäärä vähentynyt, kärsit kuumista aalloista, voi kyseessä olla alkanut menopaussi. Varmistat asian varaamalla ajan KymiTerveyden naisen vaihdevuositarkastukseen.

Vaihdevuositarkastuksen sisältö: Laboratoriotutkimuksena follikkelia stimuloiva hormoni (S-FSH) sekä gynekologin vastaanottokäynti ja ultraäänitutkimus

Vaihdevuositarkastuksen hinta 196 €

Naisen vuositarkastus

Säännöllisiin terveystarkastuksiin on hyvä hakeutua vuosittain. Olemme KymiTerveydessä laatineet naisen terveydentilaa kartoittavan vuositarkastuskokonaisuuden johon voit varata ajan ilman lähetettä. Vuositarkastuksista voi valita kokemansa tarpeen mukaan kahdesta eri vaihtoehdosta

Suppea vuositarkastus: Gynekologin tekemä tutkimus sekä ultraäänitutkimus 178€

Laaja vuositarkastus: Gynekologin tekemä tutkimus, ultraäänitutkimus sekä Papa/Hpv-tutkimus  225,80€

 

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski