Etusivu » Terveen urheilun puolesta!

Terveen urheilun puolesta!

29.06.2021

Kouvolan Jalkapallo ry ja KymiTerveys solmivat ennen juhannusta yhteistyösopimuksen kouvolalaisen jalkapalloilun hyväksi. Molemmilla osapuolilla on sydämen asiana pitää nuoret liikkujat terveinä ja mahdollistaa jalkapalloilu niin kauan kuin nuori haluaa ja juuri sillä tasolla, jolle nuori on omat tavoitteensa asettanut.

KymiTerveys haluaa mahdollistaa pelaajien nopean hoitoon pääsyn vammojen sattuessa, sekä kartoittaa ennaltaehkäisevästi nuorten terveydentilaa ja optimoida siten harjoittelua. Ammattilaisemme auttavat tarvittaessa urheilun ja muun elämän yhteensovittamisessa ohjaten nuoria unen ja ravitsemuksen suhteen. Lisäksi mahdollisten kehonhallinnan pulmien tai  kasvuun liittyvien kipujen kanssa fysioterapeuttimme auttavat mielellään.

Tavoitteena terve ja motivoitunut urheilija, joka on hyvinvoiva vielä urheilu-uransa jälkeenkin!

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski