Etusivu » Flunssakausi on täällä taas!

Flunssakausi on täällä taas!

21.09.2021

On hyvä muistaa, etteivät kaikki ylähengitystieoireet ole koronaa. Syksyn tullen ja rajoitusten pikkuhiljaa poistuessa otamme vastaan myös ylähengitystieinfektioista kärsivät potilaat heti negatiivisen koronatestituloksen saatuasi. Suuri osa ylähengitystieinfektioista oireilee samalla tavoin kuin lieväoireinen koronavirustauti.

Oireiden pitkittyessä onkin tärkeää selvittää taudin aiheuttaja. KymiTerveydessä pääset nopeasti ja turvallisesti ylähengitystieoireiden kattavaan selvittelyyn ja saat oikean hoidon nopeasti tutkimustulostesi perusteella. KymiTerveydessä hoidamme kaikki ylähengitysoireiset infektiovastaanotossa. Varaathan siis aikasi puhelimitse 020 730 6210 ja annamme sinulle saapumiseen liittyvät ohjeet.

Muistathan varata aikasi myös influenssarokotteeseen!

Influenssarokotteen hinta KymiTerveydessä 35€ (sisältää rokotteen ja pistoksen). Rokotteet saatavilla alkaen vklla 40.

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski