Etusivu » Hammashelppi KymiTerveyden kumppaniksi

Hammashelppi KymiTerveyden kumppaniksi

27.12.2021

KymiTerveys ja Hammashelppi aloittavat yhteistyön työterveyshammashoidon pioneeriprojektilla. Jatkossa KymiTerveyden työterveysasiakkailla tulee olemaan mahdollisuus ottaa vapaaehtoinen työterveyshammashoito osaksi työntekijöilleen tarjottuja palveluita, mikä helpottaa hammaslääkärin kanssa asioimista ja edistää ennaltaehkäisevää hammashoitoa.

Hammashelppi-palvelu on luotettava ja terveysviranomaisten vaatimukset täyttävä pelkästään hammashoitoon keskittyvä mobiilisovellus, jota vastaavaa ei tällä hetkellä markkinoilla ole. Sovelluksen avulla työterveysasiakkaat voivat helposti ottaa yhteyden hammaslääkäriin ja saada nopean hoidon tarpeen arvion sekä mahdolliset e-reseptit jo ennen fyysiseen vastaanottoon hakeutumista. Joissakin tapauksissa fyysinen hoitokäynti on mahdollista välttää kokonaan. Etävastaanoton avulla voi saada yksittäisiin hammasvaivoihin sopivan ajan sekä melko tarkan kustannusarvion.

Kiitämme luottamuksesta ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä! Hammashelppiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski