Etusivu » Influenssarokotteet nyt saatavilla KymiTerveydestä!

Influenssarokotteet nyt saatavilla KymiTerveydestä!

09.10.2022

Rokote on paras keino suojautua influenssaa vastaan. Rokote vähentää influenssasta johtuvia jälkitauteja, kuten mm. keuhkokuumetta, korva- ja keuhkoputkentulehdusta, sydäninfarkteja ja aivoverenkiertohäiriöitä. (THL)

Suojan syntymiseen menee n. 2 viikkoa rokotteen ottamisesta. Suurin osa rokotteen saaneista välttyy influenssalta. Mikäli kuitenkin viruksen saa, on rokotetun henkilön oireet paljon lievempiä ja toipuminen on nopeampaa.

KymiTerveydessä pistettävä influenssarokote on VaxigripTetra ja hinta on 42 euroa. Hintaan sisältyy itse rokoteaine sekä pistäminen eikä tähän lisätä muita kuluja. Rokotustiedot kirjataan myös Kanta-palveluun.

Rokotus toimii ajanvarauksella ja aikoja voi varata jo nyt. Nettiajanvarauksessa voit varata ajan vastaanottajalle Rokotus Influenssa, jolloin pääset valitsemaan suoraan sinulle sopivan rokotusajan.

Perjantaina 14.10 voit tulla rokotukseen ilman ajanvarausta klo 10-13 välisenä aikana.

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski