Etusivu » KymiTerveydessä on aloittanut yksityinen äitiysneuvolapalvelu

KymiTerveydessä on aloittanut yksityinen äitiysneuvolapalvelu

08.02.2023

Vauva haaveissa vai ehkä jo tulossa? Jännittääkö tuleva raskaus tai synnytys?

KymiTerveydessä on aloittanut yksityinen äitiysneuvolapalvelu, jonka toiminta on räätälöity juuri Sinua varten.

KymiTerveyden yksityinen äitiysneuvolapalvelu on ensimmäinen laatuaan Kymenlaaksossa ja tarjoaa äidille ja äidiksi haluaville yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua. Äitiysneuvolan ammattilaisten tiimiin kuuluu naistentautien erikoislääkäri, kätilö sekä äitiysfysioterapeutti.

Ser­ti­fi­oi­tu Pe­lo­ton syn­ny­tys -kou­lut­ta­jamme, kokenut kätilö An­ne­li Hyry on koulutukseltaan myös eri­kois­sai­raan­hoi­ta­ja ja ime­ty­soh­jaa­ja (WHO). Hänen erityisosaamisenaan on synnytyspelko sekä siihen liittyvät haasteet. Hän auttaa tulevia äitejä raskausajan eri vaiheissa ja toimii tukenasi ennen ja jälkeen synnytyksen. Tarvittaessa sinut voidaan ohjata naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Ashraf Benyaminin vastaanotolle, joka tekee vastaanotollamme mm. raskausajan ultraäänitutkimksia.  Äidin terveyttä tukevassa tiimissämme työskentelee myös äitiysfysioterapeutti Riikka Mustonen, joka auttaa sinua mm. synnytykseen valmistautumisessa sekä siitä palautumisessa. Kaikki äitiysneuvolamme tiimiin kuuluvat ovat kokeneita ja helposti lähestyttäviä alansa ammattilaisia, joiden päätavoitteena on äidin ja raskausajan kokonaisvaltainen turvallisuus sekä hyvinvointi.

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet pelkoinesi, huolinesi ja odotuksinesi. Olemme sinua varten.

l

Kätilön palvelut

 • Yksilöllinen raskauden seuranta
 • Yksilöllinen synnytysvalmennus
 • Synnytyspelko
 • Vauvan hoidon ohjaus sekä imetysohjaus
 • Kätilö, joka kulkee rinnalla koko raskauden ajaksi
 • Joustavat vastaanottoajat, myös iltaisin

Erikoislääkärin palvelut

 • Raskauden suunnittelu
 • Raskausajan ultraäänitutkimukset
 • Synnytyksen jälkitarkastus

Äitiysfysioterapeutin palvelut

 • Raskauden aikaiset kivut, mm. liitoskivut
 • Synnytyksestä palautuminen
 • Lantionpohjan ongelmat

Tarvittavat laboratoriotutkimukset

voidaan ottaa KymiTerveyden laboratoriossa helposti ja nopeasti

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski