Etusivu » KymiTerveyden Perheneuvolan avoimet ovet 14.9 klo 15.30-19

KymiTerveyden Perheneuvolan avoimet ovet 14.9 klo 15.30-19

01.09.2023

KymiTerveydessä on aloittanut uusi yksityinen perheneuvolapalvelu. Tule tutustumaan perheneuvolan ammattilaisiin ja palveluihin torstaina 14.9 klo 15.30-19! Luvassa mm. rauhoittumispiste lapsille (satuhierontaa ja taikamaalausta) ja ammattilaistemme esittelypisteet. Yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja, mm. lahjakortteja ferritiini tai D-vitamiinimittaukseen, tutustumiskäynti Riina Järvisen vastaanotolla sekä korillinen kivaa lapsiperheelle. Mukana myös valokuvaaja Sonja Lahtinen, joka on lupautunut ottamaan yhden veloituksettoman kuvan muistoksi sitä haluaville.

Käy tutustumassa Perheneuvolan väkeen täällä ja tule mukaan avoimiin oviin!

Lapset, Sisaret, Söpö, Tytöt, Onnea

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski