Etusivu » Liity sinäkin KymiTerveyden Senioriklubiin!

Liity sinäkin KymiTerveyden Senioriklubiin!

27.09.2023

Me KymiTerveydessä haluamme pitää alueemme ikääntyvistä ihmisistä hyvää huolta. Työterveyspalveluiden piiristä poisjääminen voi tarkoittaa sitä, että omat terveysasiat jäävät hoitamatta. Siksi olemme KymiTerveydessä kehittäneet eläkeläisille oman Senioriklubin, joka koostuu laadukkaista ja oikea-aikaisista ennaltaehkäisevän terveydenhoidon sekä sairaanhoidon palveluista.

Senioriklubi on jäsenyys, joka uusitaan vuosittain jäsenmaksua vastaan.

Jäsenedut ovat:

  1. Vuosittainen kutsu terveydenhoitajan vastaanotolle sekä kattavat ikääntyneelle ihmiselle räätälöidyt laboratoriotutkimukset – perusverenkuva, sokeriarvo, maksakokeet, munuaisarvo, veren rasva- ja kolesteroliarvot, natrium, kalium, kilpirauhasarvot, D-vitamiini ja miehiltä eturauhasarvo (norm. yksittäistutkimukset yht. 433,80 €)
  2. Kutsu neljästi vuosittain pidettävään ryhmätapaamiseen, jossa kerrotaan erilaisista terveyteen liittyvistä teemoista ja tavataan muita omasta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä
  3. Vuosittainen kausi-influenssarokotus
  4. Nimetty omalääkäri sekä – hoitaja, jolloin yksi ja sama terveydenhoidon ammattilainen vastaa terveysasioistasi ja on tavoitettavissa silloin, kun tarve on

Jäsenyyden hinta on 249€ / vuosi.

Ilmoittaudu Sinäkin Senioriklubilaiseksi ja hyödynnä vuosittaiset jäsenetuudet!

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@kymiterveys.fi tai soittamalla 030 047 2383.

Jäsenyys aktivoituu jäsenmaksun maksamisen jälkeen ja on aina voimassa 12kk maksupäivästä. Voit katkaista jäsenyyden kuluvan kauden loppuun olemalla yhteydessä info@kymiterveys.fi.

                                –          Jotta pysyisit pelikunnossa      –

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski