Etusivu » Influenssarokotteet nyt saatavilla!

Influenssarokotteet nyt saatavilla!

06.10.2023

Influenssakausi lähestyy ja rokotteet influenssaa vastaan ovat nyt saatavilla KymiTerveydestä. Influenssa on influenssavirusten aiheuttama äkillinen ylempien hengitysteiden tulehdus ja rokotukset ovat tehokkain keino torjua influenssaa. Täysi suoja influenssaa vastaan kehittyy noin kahdessa viikossa rokotteen saamisesta.

THL:n mukaan Influenssarokote vähentää influenssasta johtuvia kuolemia sekä sairaala- ja laitoshoitoja, vakavan influenssan ilmaantuvuutta, jälkitauteja, (kuten korvatulehduksia, keuhkoputkentulehduksia, keuhkokuumeita sekä sydäninfarkteja ja aivoverenkierron häiriöitä) sekä influenssatartuntoja: kun henkilö ei sairastu, hän ei tartuta muita.

KymiTerveydessä influenssarokotteen hinta on 45 €, eikä siihen lisätä muita kuluja. Mikäli olet KymiTerveyden Senioriklubin jäsen, rokote on sinulle maksuton. Ajan rokotukseen voit varata puhelimitse numerosta 030 047 2383 tai nettiajanvarauksesta täältä.

Pysytäänhän terveinä!

t, KymiTerveyden väki

 

 

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski