Etusivu » Fysioterapeutti

Ammattilaiset

Fysioterapeutti

Hertta Hynninen

Psykofyysinen & neurologinen fysioterapia

Olen psykofyysiseen sekä neurologiseen (NDT-Bobath) fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Molemmista erikoisaloista minulla on monipuolinen koulutus sekä vuosien työkokemus. Vuodesta 2013 alkaen olen fysioterapiatyössäni keskittynyt psykofyysiseen fysioterapiaan ja työn ohella täydennän osaamistani jatkuvasti erikoisalaani liittyvissä koulutuksissa.  

 Psykofyysinen fysioterapia perustuu mielen ja kehon saumattoman yhteistoiminnan ymmärtämiseen. Se sopii kaikille ja vastaanotolleni voi tulla löytääkseen keinoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjessa jaksamisen edistämiseen sekä stressiin hallintaan ja kuormituksesta palautumiseen. Hoidollista ja kuntoutuksellista apua psykofyysinen fysioterapia tarjoaa mm. 

  • Työuupumukseen 
  • Ahdistus- ja paniikkioireisiin sekä jännittyneisyyteen 
  • Unen häiriöihin/ unettomuuteen
  • Pitkittyneisiin kiputiloihin sekä kroonisen kivun hoitoon
  • Traumoista toipumiseen ja posttraumaattiseen stressireaktion hoitoon
  • Kehonhahmotuksen ja kehosuhteen ongelmiin

 Erityisen tärkeää työssäni on asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltainen huomioiminen ja hänen yksilöllisen kokemuksensa kuuleminen. Jokaisessa kohtaamisessa haluan keskittyä kiireettömään ja kuuntelevaan läsnäoloon, ohjaten asiakasta pysähtymiseen arjen keskellä. Oman kehon äärellä syntyy pieniä huomioita ja oivalluksia, joista  voi kasvaa suuria voimavaroja arkeen. Olet lämpimästi tervetullut!  

Varaa aikasi tästä

Arto Kaijansinkko

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio
NLP Master Practitioner; terveys-ja terapiasuuntautunut
Neuraalikudoksen mobilisointi
McKenzie ABCDE
Kinesioteippaus
Harjoitusterapia
Nuoren urheilijan fysioterapia
Urheilijan fysioterapia
Liikuntalääketieteen ja valmennuksen erikoistumisopinnot

Varaa aikasi tästä

Jasmi Latvala

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia:
Niska- ja hartiaseudun sekä olkapään vaivat
Selkäkipu
Lonkka-polvi-nilkka alueen haasteet
Yläraajojen ongelmat

Autan mielelläni lapsia, nuoria, työikäisiä, urheilijoita kuin myös ikäihmisiä. 

Minun vastaanotolleni voit tulla pidempi- tai lyhytaikaisen tuki- ja liikuntaelimistön vaivan kanssa. Hermoston turhia liikemalleja hoidan niin lapsilla kuin aikuisilla, joilla on haasteita palautumisessa ja jaksamisessa. Voit tulla myös muuten vain hierontakäsittelyyn helpottamaan arkisia jumeja.

Varaa aikasi tästä

Riikka Mustonen

Äitiysfysioterapeutti

Olen fysioterapeutti, joka haluaa auttaa asiakasta voimaan hyvin ja liikkumaan paremmin oman kehon voimavaroja vahvistaen.

Haluan auttaa jokaista asiakastani löytämään itselleen sopivan tavoitteen, ja yhdessä laadimme suunnitelman, miten siihen päästään. Työssäni käytän erilaisia manuaalisia tekniikoita tarpeen mukaan, mutta pääpaino on harjoitteluterapiassa vastaanotolla ja kotiharjoitteiden muodossa. 

Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan, joka tarkoittaa raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten haasteiden selvittämistä, kuten liitoskivut, palautumisen optimointi tai lantionpohjan ongelmat. 

Työurani olen aloittanut vuonna 2011 erikoissairaanhoidossa, jossa pääsin syventymään erilaisten immobilisaatiohoitojen ja leikkausten jälikitilojen kuntouttamiseen. Tekonivelleikkaukset, rintasyöpäleikkaukset ja erilaiset murtumat ovat tulleet hyvinkin tutuksi, ja niiden tuomat haasteet arjessa pärjäämiseen. 

Varaa aikasi tästä

Katri Myllymäki

Naprapaatti

Olen koulutukseltani naprapaatti ja siten erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Teen mielelläni töitä kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, huomioiden jokaisen yksilöllisesti.

Liikuntalääketieteen ja liikuntapsykologian perusopinnot ovat antaneet minulle uusia näkökulmia työhöni MDT- ja PT-koulutusten sekä lyhyempien täydennyskoulutusten lisäksi. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutin tutkintoa, jotta voisin jatkossakin palvella asiakkaitani mahdollisimman hyvin ja tuoreinta tutkimustietoa käyttäen.

Juha Nuutinen

Fysioterapeutti
Maitland concept

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2006. Erikoistumisopinnot Maitland conceptin mukaiseen ortopediseen manuaaliseen fysioterapiaan sain päätökseen vuonna 2018. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani lukuisilla täydennyskoulutuksilla urheilufysioterapiasta, kinesioteippauksesta, fasciakäsittelystä, liikkeen- ja suorituskyvyn neurologiasta jne.

Hoitofilosofiani perustuu vahvasti asiakkaan kohtaamiseen kokonaisuutena. Toisin sanoen pyrin aina tarkalla haastattelulla ja tutkimisella löytämään syyt tuki- ja liikuntaelimistön oireilun taustalla. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelen juuri hänen tavoitteisiinsa sopivan hoitosuunnitelman, jota lähdemme yhdessä toteuttamaan. Manuaalisella terapialla voimme usein lievittää oireita nopeastikin, mutta sillä ei ole mahdollista saavuttaa esimerkiksi vahvempaa olkapäätä tai paremmin kehon painoa kannattelevaa jalkaterää. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi ohjaan aina asiakkaalle tarkat, yksilöllisesti valitut, harjoitteet aktiiviseen kuntoutukseen.

Olen hoitanut vastaanotollani asiakkaita lapsista senioreihin ja urheilijoista työssäkäyviin. Kokemusta on akuuttien ja kroonisten kiputilojen hoidosta sekä leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta. Hoidan mielelläni kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten niska-, olkapää- ja yläraajavaivat mahdollisine säteilyoireineen sekä selkä-, lonkka-, polvi- ja jalkaterävaivat mahdollisine säteilyoireineen. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat eri aistikanavien (näkö-, tasapaino-, asentotunto) häiriöiden vaikutus suoritus- ja toimintakykyyn ja urheilufysioterapia.

Oma urheilutaustani on vahvasti kamppailulajeissa, jossa olen toiminut myös valmentajana vuodesta 2012 alkaen. Lisäksi olen ohjannut lasten telinevoimistelua/kehonpainoharjoittelua, lasten hiihtokoulua ja yleisurheilijoiden fysiikkaharjoittelua sekä erilaisia aikuisten liikuntaryhmiä.

Varaa aikasi tästä

Heidi Pakkanen

Fysioterapeutti

 

Olen koulutettu fysioterapeutin suoravastaanottotoimintaan. Suoravastaanotolle kuka tahansa tuki- ja liikuntaelinoireinen voi hakeutua hoitoon ilman lääkärin lähetettä. Fysioterapiassa huomioin ihmisen aina kokonaisvaltaisesti.

Lisäksi minulla on erityisosaamista lasten ja nuorten fysioterapiasta ja olen NDT-terapeutti. NDT on maailmanlaajuisesti tunnettu lasten neurologisen fysioterapian lähestymistapa.  Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin.

Varaa aikasi tästä

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski