Etusivu » Palvelupaketit » Ryhmä unettomille / stressin väsyttämille

Ryhmä unettomille / stressin väsyttämille

Stressi on kehomme tapa ottaa ja saada voimavaramme käyttöön kokonaisvaltaisesti. Se siis valmistaa meitä parempaan suoritukseen ja voi lisätä keskittymiskykyä sekä tarkkaavaisuutta. Haitalliseksi stressi muuttuu silloin, kun se kestää pitkään ja pitää kehomme hermoston koko ajan valmiustilassa. Tämä johtaa usein erilaisiin univaikeuksiin tai unettomuuteen sekä omien tunteiden säätelyyn.

Ryhmän tarkoituksena on antaa osallistujalle keinoja tunnistaa ja hallita omaa stressiään tai helpottaa unettomuuttaan. Ryhmässä kokeillaan konkreettisesti erilaisia keinoja rentoutumiselle, sekä havainnollistetaan kuinka oma keho reagoi erilaisiin stressitekijöihin. Ryhmää ohjaa psykofyysiseen fysioterapiaan suuntautunut fysioterapeuttimme Hertta, jolla on vuosien kokemus ylikuormittuneiden asiakkaiden hoidosta.

Jos olet halukas osallistumaan tähän ryhmään, ota rohkeasti yhteyttä. Uudet ryhmät alkavat heti, kun saamme 6–8 osallistujaa mukaan. Mikäli haluaisit apua stressioireisiin tai unettomuuteen, mutta ryhmä ei ole sinun juttusi, voit toki myös varata ajan yksilölliseen fysioterapiaankin. Soita ja kysy rohkeasti lisää, tai jätä yhteydenottopyyntö yhteystiedot -sivulla.

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski