Etusivu » Palvelut » Palvelupaketit » Ikääntyneiden terveystarkastus

Ikääntyneiden terveystarkastus

Ikä tuo tullessaan erilaisia muutoksia elimistöön. Säännöllisillä terveystarkastuksilla sinulla on mahdollisuus jatkaa terveydentilasi kartoittamista tasaisin väliajoin, vaikka työvuodet olisivatkin jo takanapäin KymiTerveydessä voit käydä ilman lähetettä terveydenhoitajan tekemässä terveystarkastuksessa, jossa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti terveydentilaasi.

Jos tarkastuksissa huomataan jotakin poikkeavaa ohjataan sinut oikealle taholle asian hoitamiseksi. Kymiterveydessä toimii geriatri, joka on erikoistunut ikääntyvien ihmisten hoitoon. Myös muut erikoisalojemme lääkärit hoitavat ikääntymisestä usein vääjäämättä seuraavia vaivoja. Tarvittaessa sinut voidaan ohjata myös kuntoutukseen asiantunteville fysioterapeuteillemme tai ravintoneuvontaan ravitsemuksen asiantuntijalle.

Voit varata itsellesi joko perustutkimuksen tai laajemman ja kattavamman tarkastuksen valintasi mukaan. Vaihtoehtoinasi ovat

  • Seniorin Setti suppea: Laboratoriokokeet perusverenkuva, kalium, natrium, sokeri ja D-vitamiini sekä terveydenhoitajan vastaanotto 30 min (98€)
  • Seniorin Setti laaja: Laboratoriokokeet perusverenkuva, kalium, natrium, sokeri, D-vitamiini ja sydänfilmi sekä terveydenhoitajan vastaanotto 60 min (169€)

Halutessasi voimme kutsua sinut tarkastukseen säännöllisesti vuosittain, jotta pysyt jatkossakin ajantasalla terveydentilastasi.

Voit varata ajan puhelimitse 020 730 6210. Jos varaat ajan suoraan nettiajanvarauksesta, varaa aika laboratorioon.  Näytteenoton jälkeen sovimme tarkastusajan, kun laboratorionäytteet on analysoitu.

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski