Etusivu » Palvelut » Senioriklubi » Klubijäsenyys

Klubijäsenyys

Tarjoamme Senioriklubilaisille kattavat jäsenetuudet:

1. Vuosittainen kutsu terveydenhoitajan vastaanotolle sekä kattavat ikääntyneelle ihmiselle räätälöidyt laboratoriotutkimukset

Laboratoriopakettiin kuuluu seuraavat tutkimukset: perusverenkuva, sokeriarvo, maksakokeet, munuaisarvo, veren rasva- ja kolesteroliarvot, natrium, kalium, kilpirauhasarvot, D-vitamiini ja miehiltä eturauhasarvo (yksittäistutkimukset normaalisti yht. 433,80 €)

Terveydenhoitajan tarkastuksessa saat kokonaiskuvan omasta terveydentilastasi. Käymme läpi laboratoriotutkimusten vastaukset sekä kartoitamme elintapoja. Sen lisäksi teemme perusmittauksia ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin omalääkärille. Oma hoitajasi kutsuu Sinut sovitusti tarkastukseen vuosittain.

2. Vuosittainen kausi-influenssarokote

Influenssa on influenssavirusten aiheuttama hengitystietulehdus. Viruksen päätyypit A ja B aiheuttavat vuosittain talvisaikaan epidemioita ihmisissä. 65 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien ihmisten on suositeltavaa ottaa rokotus joka vuosi. Ikääntyneille influenssa jälkitauteineen on vakava, jopa hengenvaarallinen sairaus. Influenssa voi

  • pahentaa perussairautta
  • myötävaikuttaa sydäninfarktin ja aivoverenkierron häiriöiden ilmaantumiseen
  • romahduttaa yleiskunnon
  • vahingoittaa terveyttä pysyvästi

Rokote suositellaan otettavan loka-marraskuun aikana parhaimman suojan saamiseksi.

3. Neljästi vuodessa järjestettävät klubilaisten terveysteemapäivät

Kutsumme kaikki klubilaiset neljästi vuodessa ikääntyneiden terveyttä palvelevien teemojen ympärille kuulemaan ajantasaista tietoa ikääntyneiden terveydelle tärkeistä asioista. Aiheena voi olla mm. diabetes, ravitsemus, ikääntyneen kehonhuolto jne. Otamme mieluusti vastaan myös toivomuksia teemojen aiheista. Teemapäivien yhteydessä tapaat muita omasta terveydestä kiinnostuneita klubilaisia ja pääset viettämään aikaa yhdessä.

4. Nimetty omalääkäri sekä – hoitaja

On tärkeää, että terveysasioissa yksi ja sama lääkäri vastaa hoitosi kokonaisuudesta. Senioriklubilaiset ohjaamme aina nimetylle omalle lääkärille ja heidän asiansa prioirisoidaan asiakkaidemme keskuudessa.

Mikäli haluat tehostaa omalääkärijärjestelmän toteutumista, on suositeltavaa varata aika alkukartoitukseen (omakustanteinen). Näin lääkäri perehtyy koko sairaushistoriaasi olennaisilta osin, käy lääkityksesi läpi ja tarkastaa mahdolliset yhteisvaikutukset. Käynnin päätteeksi lääkäri antaa tarkan suosituksen jatkokontrollien tarpeesta. Käyntitekstin saat mukaasi kirjallisena. Jatkokäynneiksi riittää usein lyhyempi 20 min aika, kun oireesi, sairautesi ja lääkityksesi tunnetaan. KymiTerveyden omalääkärinä toimii yleislääkäri Miikka Nummenpää.

Omahoitajana toimii sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Heli Hauhia. Heli on koulutukseltaan myös diabeteshoitaja. Heliltä voit kysyä apua silloin, kun et ole varma minkälaista hoitoa tarvitset tai miten tulisi toimia terveyteen liittyvissä asioissa. Helin tavoitat soittamalla toimistoomme 030 047 2383 ja jättämällä hänelle soittopyynnön. Hän palaa asiaan saman päivän aikana.

Miten voin liittyä Senioriklubilaiseksi?

Mikäli kiinnostuit jäsenyydestä, voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostilla nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen info@kymiterveys.fi tai soittamalla 030 347 2383.

Jäsenyydenvuosihinta on 249 €. Jäsenyys aktivoituu jäsenlaskun maksamisen jälkeen ja on aina voimassa 12 kuukautta maksupäivästä.

Ilmoittaudu Sinäkin klubilaiseksi ja hyödynnä vuosittaiset jäsenetuudet, jotta pysyisit pelikunnossa!

                             

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski