Etusivu » Yritys » Arvot

KymiTerveyden Arvot

Arvot ovat KymiTerveyden toiminnan periaatteita, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassamme sekä johtamisessa. Asiakkaillekin välittyvät Arvoperheemme jäsenet Into, Taito ja Lempi ovat mukana kaikessa mitä teemme, osana KymiTerveyden väkeä. 

Tässä Arvo -perheemme jäsenet ohjaavat omilla arvoillaan koko KymiTerveyden toimintaa.  Tässä he esittäytyvät:

”Olen Taito. Työskentelen vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Pidän osaamistani yllä kouluttautumalla säännöllisesti ja seuraamalla kehitystä jatkuvasti. Näin pystyn antamaan asiakkailleni parhaan mahdollisen hoidon lääketieteellisesti perustellen silloin, kun he sitä tarvitsevat.”

 

”Minun nimeni on Lempi. Haluan tehdä työtäni suurella sydämellä ja lempeäsi, ihmistä kuunnellen. Tiedän, että monella meistä on tarve tulla kuulluksi terveyshuoliemme suhteen, joten minä haluan tarjota riittävästi aikaa asiakkaani kohtaamiseen ja kuuntelemiseen. Samalla tehdään tarvittavat hoitotoimenpiteet tai ohjaan asiakkaani sille taholle, jota hän eniten tarvitsee.”

 

”Minä olen Into. Olen erittäin innostunut työstäni ja minua motivoi se, että saan olla avuksi muille. Parasta ja innostavinta työssäni on nähdä, kuinka asiakkaat saavat avun ja voivat siten paremmin. Olen iloinen, että olen saanut tartutettua innostuneisuuteni muihinkin, koska siten meillä on mukava työilmapiiri ja mukavaa tehdä töitä ihmisiä auttaen.”

 

 

 

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski