Etusivu » Maatalousyrittäjän työterveyshuolto

Maatalousyrittäjän työterveyshuolto

06.02.2022

Olemme KymiTerveydessä luoneet maatalousyrittäjille oman palvelukokonaisuuden, jossa olemme huomioineet alan työterveyshuollolle asettamat vaativat erityistarpeet. Maatalousyrittäjien työterveystiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on vahva kosketuspinta maatalousyrittäjiin ja joille maatalouden asiat ovat myös sydämen asia.

Maatalousyrittäjien yhteyshenkilönä KymiTerveydessä toimii maatalouteen perehtynyt, alueen yrittäjille tuttu työterveyshoitaja Anni Sihvo yhteistyökumppaninaan agrologi ja lypsykarjatilan emäntä Sanna Varsaluoma sekä konsultoivana asiantuntijana agrologi, viljatilan isäntä Eero Kivistö. Osana työterveystiimiä toimii työterveyshuollon erikoislääkäri ja ortopedi Esko Harju sekä työfysioterapeutti Monica Halme, jotka huolehtivat, että tuki- ja liikuntaelinvaivat tulevat hoidettua. Työpsykologi Hannu Sironen ja psykofyysinen fysioterapeutti Hertta Hynninen huolehtivat puolestaan henkisistä voimavaroista ja heidän ammattitaitoaan hyödynnämme mm. yrittäjän stressin ja kuormituksen hoidossa.

Teemme yrittäjäasiakkaillemme räätälöityjä työterveyshuollon sopimuksia heidän toiveensa ja tarpeensa huomioiden, kilpailukykyisin hinnoin. Tarjoamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja moniammatillista työterveysyhteistyötä tavoitteenamme terve ja hyvinvoiva yrittäjä. Lue lisää täältä.

Voit myös jättää yhteystietosi tänne. Merkitsethän lisätietoihin, että olet maatalousyrittäjä. Tervetuloa palveltavaksi!

 

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski