Etusivu » Yritys

Yritys

Taustaa

KymiTerveys Oy:n perustajien yhteisenä huolena on ollut viime vuosien aikana erilaisten palveluiden saatavuuden rajoittuminen sekä terveyspalvelujen voimakas keskittyminen. Tästä seurauksena heräsi ajatus uudesta yksityisestä terveyspalveluiden tuottajasta. Tavoitteena oli luoda paikallinen yritys, joka tarjoaisi alueen yksityisille sekä yritysasiakkaille kattavat ja laadukkaat terveydenhoitoalan palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Näin syntyi KymiTerveys Oy.

Yrityksen keskeisimmät arvot ovat asiakaslähtöinen ja inhimillinen terveydenhoito sekä paikallisuus. KymiTerveyden tavoitteena on vakiinnuttaa paikkansa terveysalan palveluntuottajien joukossa ja erottua edukseen joustavalla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. KymiTerveys Oy tarjoaa alueen yksityis- ja yritysasiakkaille monipuoliset terveyspalvelut tavoitteenaan kasvaa täyden palvelun lääkärikeskukseksi.

KymiTerveyden avarat ja paikallisuutta henkivät tilat valmistuvat marraskuussa 2020 Kymijoen varrelle Kuusankosken keskustaan. Pihapiirissä on runsaasti maksutonta parkkitilaa isommillekin ajoneuvoille.

Yhteistyökumppanit

Kun asiakaspalvelu ja paikallisuus ratkaisevat

KymiTerveys Oy | Kymenlaaksonkatu 6, 45700 Kuusankoski